35 år med vandhaner

35 år med vandhaner

Quooker er kendt for at være blandt det ypperste inden for vandhaner, og det skyldes ikke blot designet og kvaliteten, men også den funktion, som har gjort vandhanerne kendt i hele Europa. Quooker er et hollandsk brand, som gennem mere end 35 år har specialiseret sig i at give deres kunder kogende vand, direkte fra hanen, uden ventetid. Med en Quooker behøver du altså ikke at bruge en gammeldags og langsom elkedel. Takket være et patenteret system kan du tappe vand direkte fra hanen til en driftspris på under 50 øre i døgnet. Vandet, som kommer direkte fra hanen, er 94 grader, hvilket vil sige, at det har den samme temperatur, som din elkedel producerer. Det er ikke blot funktionalitet, der er lagt vægt på ved Quookers produkter, designet har et elegant og eksklusivt look, som gør vandhanerne helt specielle. Designet på vandhanerne er eksklusivt men tidløst, og de arbejder overordnet med to forskellige designfilosofier; et kantet look og et mere afrundet design.

De mest populære vandhaner kommer fra serierne Fusion og Flex. Hanerne fra Fusion tilbyder et 3-i-1-system, som giver dig koldt, varmt og kogende vand i én hane. Flex-modellerne, er det seneste fra Quooker og tilbyder en ekstra funktion, som gør det muligt at trække hanen ud og dermed give dig mere fleksibilitet.

Alle hanerne har en indbygget børnesikring, så sikkerheden er i top.

 

Mere end 30.000 produkter online

Onlineshoppen Completvvs.dk har solgt VVS-artikler online siden 2008, og de tilbyder i dag mere end 30.000 produkter. Virksomheden er ejet af en familie, som har været i branchen i fire generationer. Der tilbydes prismatch på alle produkter, og handler du for mere end 1.000 kroner, er fragten gratis. Du modtager din vare inden for 2 arbejdsdage, hvis varen er på lager. Completvvs.dk er godkendt af E-handels-fonden og har en Trustpilot score på 9,3 ud af 10.