75 år med Vipp

75 år med Vipp

Vipp er en mere end 75 år gammel virksomhed, og det hele startede med Holger Nielsen og hans kone. Tager vi tilbage til 1939, hvor det hele startede, finder vi Holger foran en opgave, som lyder: Lav en affaldsspand, som er let at gøre rent, nem at flytte rundt med og ikke mindst let at åbne og lukke. Holger løste opgaven til topkarakter, og det endte med den klassiske pedalspand, som vi kender i dag. Pedalspanden var nem at flytte rundt takket være sine ”ører” på siden, den var let at gøre rent grundet de store blanke flader, og så var den let at åbne og lukke takket være den store pedal. Pedalspanden har næsten ikke ændret sig de sidste 75 år, og den må siges at være Vipps stolthed. Vipp arbejder med simple, elegante og ikke mindst funktionelle design, og man ser ofte brugen af rustfrit stål og gummi. Vipp følger ingen trends, hvilket vil sige, at næsten alle deres produkter fås i to farver: Sort eller hvid. Vipp sætter kun et produkt i verden, hvis de føler, at de kan bidrage med et flot og mere funktionelt design, til hvad der findes i dag. Noget helt specielt for Vipp er, at de ikke laver nye versioner af deres produkter. Er produktet sat i verden, vil designet forblive sådan.

Vipp har hovedsæde i København, beskæftiger 45 ansatte og sælger deres produkter i 30 lande. Blandt de mest populære produkter finder vi Vipp’ sæbedispenser, som fås i to farver, nemlig sort og hvid.

Fri fragt uanset størrelsen på ordren

Completliving.dk har handlet med møbler, artikler til boligen og belysning siden 2014, og de tilbyder alle deres kunder fri levering uanset størrelsen på ordren. Leveringen tager 1-3 dage, hvis der er tale om en lagervare. Shoppen sælger et bredt udvalg af mærkevarer. Completliving.dk har i dag en flot Trustpilot-score på 9,7 ud af 10.