Gør din indretning komplet med smukt design

Gør din indretning komplet med smukt design

Noget af det, der gør danske designere så specielle, er deres evne til at skabe noget, der både er moderne her og nu, men som samtidig er så tidløst, at du kan finde det frem om 50 eller 100 år og tro, det blev lavet i går.

Design der skuer ind i fremtiden og omfavner fortiden

Det er design, der kan dette, som jeg gerne vil have. Noget der gør, at alt, der er i mit hjem, bliver bundet sammen gennem designet, og for mig er det de danske designere, der kan dette.

Af de nye er jeg blevet ret vild med Frederik Bagger, der for mig er en, der formår at skele til fortiden i sit design og samtidig gøre det nutidigt og aktuelt. De glas, jeg gerne vil have, er netop designet af Frederik Bagger. De står perfekt til både mit gamle stel, der har været min mormors, og til mine moderne tallerkener, jeg begyndte at samele på, da jeg flyttede hjemmefra.

Bring det danske design ind i mit hjem

Og også i dit. Jeg kigger tit ind hos Completliving, og lader mig inspirere af alle de flotte ting, der er på hjemmesiden. Som de høje drikkeglas fra Frederik Bagger, som jeg sukker over for tiden, nu jeg har fået vinglas til både rød og hvid. De vil fuldende et perfekt dækket bord, hvor der lige nu desværre ikke er lige disse glas. Jeg kan allerede se det for mig.

Så er du til design, så må du endelig ikke glemme de nye, danske designere. De kan nemlig det samme som de klassiske og kendte, og jeg forestiller mig, at design som deres er det, der bliver hevet frem om 50 år og husket, og her vil jeg så kunne sige, at mine glas er originale og købt den gang, Frederik Bagger kom frem med sit design.