Kogende vand direkte fra hanen uden ventetid

Kogende vand direkte fra hanen uden ventetid

Quooker er blandt det ypperste inden for vandhaner til dit køkken. Quooker er en hollandsk virksomhed, som producerer vandhaner, der giver dig kogende vand gennem hanen uden ventetid. Det er altså slut med at skulle fumle med en træls elkedel samt vente på, at den får kogt dit vand. Med Quooker drejer du ganske enkelt blot på vandhanen, hvis du ønsker kogende vand. Virksomheden er mere end 35 år gammel og har gennem tiden udviklet flere patenter, som gør oplevelsen med deres produkter helt igennem god.

Blandt de mest populære serier fra Quooker findes Flex og Fusion. Vandhanerne fra Fusion serien tilbyder et produkt med en 3-i-1-funktion. Det vil sige, at du får en vandhane, hvor du kan tappe koldt vand, varmt vand og kogende vand fra én hane. Flex-modellerne er fra den seneste serie Quooker-vandhaner og tilbyder nu en 4. funktion i deres haner. Med en hane fra Flex-serien kan du nu tappe koldt vand, varmt vand og kogende vand, samt trække slangen ud og bruge den mere fleksibelt. Funktionen med kogende vand deaktiveres, når slangen trækkes ud, af sikkerhedsmæssige årsager. Alle vandhaner har et patenteret børnesikringssystem. Vandhanerne varierer overordnet mellem et kantet eller et mere afrundet design, og alle haner er udført med et finish i rustfrit stål eller krom. Kvaliteten er i top, og al udvikling og produktion udføres i hjemlandet Holland. Quooker har allerede solgt vandhaner til mere end 500.000 europæiske hjem, og mange har svært ved at forestille sig et køkken uden en Quooker-vandhane, efter de først har prøvet det én gang.

Completvvs.dk tilbyder mere end 30.000 produkter

Online shoppen Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online siden 2008, men faktisk har familien været i VVS-branchen i 4 generationer. I dag tilbyder shoppen mere end 30.000 produkter samt prismatch på alle varer online. Virksomheden har i dag en imponerende Trustpilot-score på 9,3 ud af 10 mulige. Besøg deres shop her: https://www.completvvs.dk/quooker-koekkenarmaturer/