Så meget forkælelse i hverdagen

Så meget forkælelse i hverdagen

Jeg husker ferier til Frankrig, hvor hvert eneste badeværelse med respekt for sig selv havde et bidet, i hvert fald på de hoteller, jeg var på. Det er ikke noget, du rigtig finder i danske hjem, men det er faktisk rigtig behageligt. Dog er det ikke lige det, de fleste presser ind på deres badeværelser, hvis valgte står mellem det og fx et badekar. Men det er der råd for.

Toilet med indbygget luksus

Der er nemlig et mærke – Geberit – der fremstiller toiletter, der har denne funktion indbygget. Det er serien AquaClean, som imponerer på alle områder. Mange vil sikkert mene, at det er lidt for meget at betale for noget, der egentlig bare er et avanceret toilet, men det mener jeg ikke.

For har du først prøvet det, så vil du aldrig have dit gamle tilbage. Det føles overraskende lækkert med lunkent van, og du får en følelse af at være ren, som havde du lige været i bad. Der er en rigtig god grund til at japanerne har elsket toiletter som disse i rigtig mange år, og hvorfor det først nu er kommet hertil, det er mig en gåde.

Desuden så kan du gøre som jeg og købe det til en markant bedre pris hos Completvvs, for her får du rigtig meget for pengene.

Bare skift toilettet

Selvom mit badeværelse ikke er det nyeste, der findes på markedet, så er det ganske fint, og jeg så ingen grund til at hive alle klinker ned og skifte det hele ud. Det virker fint, som det er, så for mig var det bare det her AquaClean, jeg gerne ville have. Kundeservice hos Completvvs var her helt fantastiske, og jeg fik alle de nødvendie mål, så jeg kunne nemt regne ud, at det heller ikke ville kræve et helt nyt gulv.

Den service gør bare det at handle der endnu bedre,