Selv skraldet har design

Selv skraldet har design

Der er vel næpe noget mere ucharmerende end end affaldsspanden, den er ikke køn, og det er ikke violer, som den dufter af, hvis man ikke er opmærksom på at få den tømt. Jeg var dog sikker på, jeg kunne finde noget i designverdenen, som ville gøre det til noget, som var mere tiltalende og meget mere neutralt. Jeg måtte dog kæmpe nogle år, før jeg fandt det produkt, som jeg mente kunne gøre det for mig.

Gode råd

Jeg brokkede mig til en veninde over den affaldsspand, som jeg havde i min lejlighed, og hvorfor man ikke kunne få noget som var pænt. Hun foreslog jeg kiggede ind på https://www.completliving.dk/maerker/vipp/, for der havde hun altså købt en, som var meget neutral og samtidig funktionel.

Jeg kastede mig ned i sofaen så snart jeg var hjemme og tændte for min bærbare. Jeg fandt hurtigt siden, og ja jeg måtte give min veninde ret, der var design for alle pengene og lidt til. Jeg tog mig selv i at kigge rundt på må og få, inden jeg fandt det som jeg søgte efter, nemlig skraldespande.

Service og design samme sted

jeg så med det samme, at de havde lige det, som jeg havde ledt efter, en pedalspand som var funktionel og i et design, så den sagtens kunne stå fremme og ikke være til gene. Jeg kunne ikke vente, så jeg skrev til kundeservice og spurgte ind til garanti og fik til min forundring hurtigt svar. Jeg bestilte med det samme en flot Vipp pedalspand i hvid metal. Jeg forventede et par ugers levering, men nej kort tid efter kom min nye affaldsspand, hvilken glæde. At der hos completliving.dk er design i særklasse, god service og gode priser er virkelig noget, som gør de er værd at handle hos. Deres store sortiment er også dejligt, og det samme er det, at du får dine varer leveret hurtigt.