Skab plads og rummelighed med opbevaringskasser fra House Doctor

Skab plads og rummelighed med opbevaringskasser fra House Doctor

 

Bor du i en lille lejlighed hvor pladsen er trængt, og ønsker du at tilføje en smart og moderigtig opbevaringsløsning til din boligindretning? Den enkelte minimalistiske stil er lige nu populær i hele verden, og dette er bestemt ikke uden grund. Denne stil byder nemlig på bløde farver, enkelte designs og ikke mindst stilrene linjer. I dette blogindlæg, kan du læse mere om, hvordan du kan invitere den minimalistiske indretningsstil indenfor, og samtidig skabe en praktisk opbevaringsløsning, med smarte, rummelige opbevaringskasser fra House Doctor.

 

Inviter minimalismen indenfor

Føler du, at tingene fylder i dit hjem, og at det derfor virker småt og trængt? Du behøver bestemt ikke, at udskifte lejligheden, for at få mere plads. Med smarte opbevaringsløsninger, kan du nemlig gemme rodet af vejen, og få dit hjem til at fremstå lyst, stort og rummeligt. Et eksempel på en smart opbevaringsløsning, som med garanti vil pryde din indretningsstil er House Doctor opbevaringskasser i lyseblå og mørkeblå. Kasserne fås også i grå og grøn. Uanset farve, fås stålkasser  i et enkelt retro-design, som tager dig med tilbage til tiden for mormors gamle kuffert. Kasserne måler 52 cm x 26 cm x 20 com samt 60 cm x 36 cm x 24 cm. Kasserne er derudover perfekte til opbevaring af stort som småt, uanset om du ønsker at gemme de gamle magasiner, børnenes legetøj eller noget helt tredje af vejen.

 

Køb House Doctor Completliving.dk

Ønsker du at invitere den nordiske indretningsstil indenfor, og samtidig skabe rummelighed i lejligheden, på børneværelset eller et helt tredje sted? Du kan finde de smarte opbevaringskasser fra House Doctor hos Completliving.dk. Find dem her. På Completliving.dk finder du tilmed et stort udvalg af andet interiør, herunder et hav af kendte og populære brands – danske såvel som udenlandske. Derudover får du altid fri fragt på din ordre, samt hurtig levering indenfor kun få hverdage.