Vi ville gerne have Vola

Vi ville gerne have Vola

Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle vælge af blandingsbatteri, da jeg for nylig renoverede mit køkken. Jeg trawlede samtlige byggemarkeder igennem, og det var mange timer, som jeg brugte på at lede efter det, som jeg skulle have.

Jeg spurgte til råds

En af mine kollegaer anbefalede mig at kigge ind på completvvs.dk, da jeg klagede min nød til ham, for der havde de fundet alt det, som de skulle bruge til både køkken, bryggers og bad.

Så snart jeg var hjemme kastede jeg mig over hjemmesiden, og jeg må da sige, jeg var meget positivt overrasket, de havde et stort udvalg og gode priser, alt sammen noget, som jeg bestemt kunne blive gode venner med.

De havde det, jeg ville have

Jeg kendte mærker som Vola og Grohe, så jeg vidste, at de havde god kvalitet på hylderne og til gode priser. Mens jeg sad og klikkede mig lidt rundt på hjemmesiden, var der pludselig det blandingsbatteri, som jeg med det samme vidste jeg skulle have. Det var helt perfekt til den mørke bordplade, som jeg havde installeret.

Valget var faldet på Vola hv1 i messingfarve, det ville være så flot til bordpladen, men jeg var noget i tvivl om garantiperioden, så jeg ringede til kundeservice, og de havde de alle svar klar til mig næsten på forhånd. Virkelig en god service, som de ydede.

Jeg kunne virkelig godt lide alt ved det blandingsbatteri, så jeg kastede mig over at få det bestilt. Det viste sig også at være en meget let proces, og jeg havde, inden jeg fik set mig om, bestilt, og før jeg fik gjort klar, så havde completvvs.dk leveret mit blandingsbatteri. Virkelig også et område, hvor de har styr på tingene. Så hurtig en levering er noget, som jeg sjældent har oplevet, og jeg ved, hvor jeg skal handle mine blandingsbatterier med mere, når jeg skal til det igen en dag, nemlig hos completvvs.dk.